zandbak voor David

Ga naar beneden

zandbak voor David

Bericht  LNG op ma 26 maa 2012, 03:22

Beste mensen,

Ons kleine mannetje van 1,5 vindt het leuk om in de tuin beneden te spelen. Nu beperkt het zich nog tot wandelingetjes tot aan het hek en naar de auto's en poesjes zwaaien.
Met dit lekkere zonnige weer lijkt het mij prettig om een klein afsluitbaar zandbakje in de tuin te hebben zodat we daar een beetje kunnen scheppen en zandtaartjes kunnen bakken. Heeft iemand bezwaar als ik zo'n klein blauw rondje neerzet?

Met vriendelijke groet,

Laura
(v schendelstraat 24)

LNG

Aantal berichten : 1
Registratiedatum : 26-03-12

Terug naar boven Ga naar beneden

zandbak voor David

Bericht  MiriamC op ma 23 apr 2012, 08:35

Hoi Laura,
Allereerst natuurlijk welkom op het forum van BC Zusterhuis! Leuk dat je als een van de eersten het forum gebruikt voor deze vraag. Het is natuurlijk niet helemaal duidelijk wie 'erover gaat' (iedereen en niemand...), ook voor ons niet. In de afgelopen vergadering van de bewonerscommissie hebben we je vraag daarom even besproken en hebben we de meningen even onderling gepeild. Er waren geen principiële bezwaren, zo'n zandbakje moet dan ook kunnen. Er schijnt er al eens eerder een gestaan te hebben. Dus gewoon lekker doen.

We gaan er daarbij van uit dat je hem niet op het gras zet (voorkomen beschadiging vh gras), dat de zandbak inderdaad afgedekt kan worden (zoals je al vermeldde) en dat hij aan het eind van het seizoen wordt opgeruimd. En we kunnen ons wel voorstellen dat je het er even over hebt met de bewoners die er het dichtst bij wonen.

Groetjes,
Miriam

MiriamC
Admin

Aantal berichten : 14
Registratiedatum : 18-01-12

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum