8 september 2012: Barbeque in de tuin!

Ga naar beneden

8 september 2012: Barbeque in de tuin!

Bericht  MiriamC op wo 22 aug 2012, 23:42

UITNODIGING BARBEQUE BEWONERS ZUSTERHUIS

Zaterdag 8 september 2012
Inloop vanaf 17.00u
Barbeque aan om 18.00u


Beste Zusterhuisbewoners,

Na een geslaagde introductieborrel vorig jaar organiseert de bewonerscommissie Zusterhuis op zaterdag 8 september a.s. een barbeque in de tuin. We nodigen jullie van harte uit om daarbij aanwezig te zijn!

De bewonerscommissie zorgt voor barbeques en lekkere dingen erop, salades, brood voor erbij en drankjes. Vlees en vis worden besteld bij de biologische slager. Uiteraard is er ook gedacht aan de vegetariërs.

Meehelpen
We vinden het leuk als jullie zelf ook iets bijdragen, zoals bijvoorbeeld het maken van iets lekkers voor op of bij de bbq, aankleding, muzikale omlijsting, meehelpen opbouwen en/of opruimen of een andere bijdrage aan sfeer of organisatie. Laat het ons weten via de invulstrook of een email naar bc.zusterhuis@gmail.com, dan nemen we contact met je op.

Kosten
Het grootste deel van de kosten voor de barbeque wordt betaald uit het klein leefbaarheidsbudget dat BoEx beschikbaar stelt. Daardoor kan de bijdrage laag zijn. We vragen voor de barbeque een bedrag van €5,- per persoon.

Betalen
Voor zover van toepassing ontvangen we je betaling graag uiterlijk 7 september op de rekening van de bewonerscommissie, rekeningnummer 748579540 tnv M.T. Collombon en/of P. de Bruin te Utrecht, onder vermelding van je adres.

Kom je ook?
Vul dan onderstaande strook in en lever hem uiterlijk 24 augustus in.
Bij voorkeur ontvangen we je gegevens via email op bc.zusterhuis@gmail.com. Je kunt het ingevulde strookje ook in de brievenbus doen bij Peter de Bruin (secretaris), H. Roland Holststraat 22.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Invulstrook

Naam …………………………
Adres …………………………
Emailadres …………………………
Aantal volwassenen …………………………
Aantal kinderen …………………………
Aantal dat geen vlees eet …………………………
Aantal dat geen vis eet …………………………
Evt. andere dieetwensen …………………………
Wil je meehelpen?
Zo ja, wat wordt je bijdrage? …………………………


Laatst aangepast door MiriamC op wo 29 aug 2012, 00:44; in totaal 3 keer bewerkt (Reden van aanpassing : wijziging vermeld emailadres)

MiriamC
Admin

Aantal berichten : 14
Registratiedatum : 18-01-12

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum