Slot deur toegang tot schuren kapot

Ga naar beneden

Slot deur toegang tot schuren kapot

Bericht  MiriamC op ma 26 nov 2012, 03:47

Hallo allemaal,
Op vrijdagavond 23 november 2012 bleek het slot van de toegangsdeur tot de schuren aan de Arthur van Schendelstraat stuk. Het betreft de toegang tot de schuren van HRH 8-22, AvS 2-8 en nog een paar andere huisnummers van AvS. BoEx is gebeld, die hebben vrijdag het slot uit de deur gehaald, zodat we in elk geval toegang hebben gehad tot onze schuren.

Vandaag (maandag 26-11-2012) zou het slot worden vervangen. Ik heb zojuist gebeld: ze komen het slot pas morgen (di 27-11) vervangen.

Als alles goed gaat, komt er een nieuwe cilinder in waarop onze oude sleutels passen. Dat gaan ze als eerste proberen, ik heb net nog een speciaal verzoek gedaan om daarvoor te zorgen. Mocht dit toch niet te realiseren zijn, dan is het mogelijk dat we een nieuwe sleutel erbij krijgen.

Groeten,
Miriam

MiriamC
Admin

Aantal berichten : 14
Registratiedatum : 18-01-12

Terug naar boven Ga naar beneden

vervolg kapot slot fietsenkelder

Bericht  Peter22 op di 27 nov 2012, 03:56

Hallo,

de boex heeft afgelopen dinsdagochtend het slot weggebracht ter reparatie dan wel vervanging. Omdat het een slot is voor multipel-gebruik ligt dit niet standaard op de plank (danwel tegen een prijs verkrijgbaar die in eerste instantie niet betaald wordt). De verwachting van Boex is dat in de loop van deze week het slot opnieuw wordt geinstalleerd.

groet,
Peter HRH22

Peter22
Admin

Aantal berichten : 11
Registratiedatum : 27-01-12

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum